En countryhelt krysser sine spor
«Harald Thune, dere! Er han Norges fremste fanebærer av den tradisjonelle countrymusikken, hvordan nå den skal defineres? Sikkert er at hans splitter nye single «Our Children, Willie Nelson & Keef» er en sang om å ta ansvar for at den gode musikken skal leve videre, uavhengig av trender i tiden.»
Erik Valebrokk
Link til hele artikkelen

 

Great review in Country Music People. The world’s longest running and most respected country music magazine.
Country Music People magazine
Click image for larger version

«Produktionen är genomarbetad utan att låta för polerad. Det är världsklass rakt igenom.»  Pär Dahlerus Uppsalanyheter
Link til artikkel

«Harald Thunes eksepsjonelle comeback. Du skal være full av skepsis når en plateanmelder forteller deg at noe er helt over toppen bra. Men dette er alvor.»
 Arild Rønsen – Puls
Link til artikkel

«Thune har et solid grep på americanauttrykket fra a til å og er besjela med ei mørk stemme som passer utmerket til budskapet. Og når det gjelder stemme: duetten med Rita Eriksen, den vidunderlige stemma fra Sola og resten av universet, er så ekte og så flott at man skal være utstyrt med et hjerte av stål for ikke å bli berørt.»
Tor Hammerø – Nettavisen

Link til artikkel

«Det låter så tidløst organisk at det hadde passert kvalitetskontrollen i Nashville både på 1960- og 70-tallet. Thunes baryton flyter autoritært på toppen av premium spilling.» Tom Skjeklesæther – Klassekampen Les til artikkel